• Data netwerk aanleggen

 • Hendriks legt uw infrastructuur aan volgens diverse bekabelingsconcepten van meerdere bekende toeleveranciers; wij kunnen naar wens uw netwerkbekabeling certificeren conform de normen van deze toeleveranciers met volledige garantie.

  Wij verzorgen zowel grote als kleine data-netwerken.

  Categorie 5E (enhanced)

  Voor de aanleg van installaties die aan de nieuwste standaarden moeten voldoen; gegarandeerd geschikt voor alle protocollen en apparatuur voor databekabeling.

  Cat 5E is geschikt voor gigabit ethernet en wordt derhalve standaard door Hendriks in zowel woonhuizen alsook bedrijfsnetwerken toegepast.

  Categorie 6 & 6A

  Categorie 6A is momenteel het hoogste niveau in koperbekabeling, waarmee u de komende jaren ruim vooruit kan; dit systeem heeft een enorme potentie en levert ruim voldoende capaciteit voor alle denkbare toekomstige toepassingen, de zekerheidsmarge is zeer ruim.

  Categorie 7

  Categorie 7 is een systeem waarbij over een kabel gelijktijdig meerdere signalen kunnen gaan; een systeem voor bedrijfsmatige toepassingen.

  Uiteraard verzorgen wij tevens alle mogelijke datapatchkasten alsook wifinetwerken; graag adviseren wij u verder in deze.

  Contact Hendriks uw data netwerk specialist.