• Accespoint

 • Wat is Accespoint

  Een access point is een draadloos toegangspunt in een wifi netwerk. Het accesspoint is de draadloze server die de gegevens via het bedrade UTP netwerk krijgt en deze middels een antenne verzendt. Dit verzenden gaat via radio golven, de wifi technologie.Met een computer of lapotp waarin een draadloze wifi netwerkkaart is geïnstalleerd kunnen deze signalen worden opgevangen en kunt u verbinden met het netwerk. Een access point is geen router en deelt geen IP adressen uit. Er zijn wel draadloze routers, dit is een router met ingebouwd access point.

  Hendriks elektroservice acces-point levert een maximale doorvoersnelheid van 1163Mbps (2,4,5GHz).
  Eigenschappen access point

  1163 Mbps WiFi op 2,4,5 GHz via 802.11n
  Access point voor muur of plafond montage
  Montagebeugels en PoE voeding bijgeleverd
  Geïntegreerde antenne en 1 x 100 Mbps LAN
  Controller software voor extra functies en centraal beheer.

  Professioneel access point.

  Professionele access point met snelheden tot 1163Mbps op de 2,4,5 GHz band. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de 802.11n WiFi-standaard, waardoor vrijwel alle mobiele devices kunnen verbinden met dit access point. Dit apparaat beschikt over een 100Mbps LAN-poort en een geïntegreerde 3 dBi antenne.

  Access point voor plafond montage.

  Type 2 access point heeft het beste resultaat wanneer u deze aan het plafond of muur monteert. Het access point kan via controller software worden beheerd en geïnstalleerd. Voor kantoor en bedrijven of grotere woonhuizen.

  Gratis beheersoftware

  De controller software geeft u de mogelijkheid om het access point te beheren en bijvoorbeeld een eigen captive portal te ontwikkelen. Zo kunt u vrij snel een eigen login portal maken in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. De software detecteert het access point in uw netwerk.